Referat af bestyrelsesmøde, 2. december 2022

Deltagere: Jørgen Knudsen, Jan Hestbæk, Peter Thomsen, Morten Hansen-Nord, Magnus Broundal, Sarah Roloff.

Fraværende: Gunvor Hjarding, Jørn Jensen, Rasmus Otzen.

 

ØKONOMI

Der skal indberettes medlemstal til kommunen – det tager Jørn og Jørgen sig af.

Ellers ingen bemærkninger.

 

UNGDOM

Vi har gennemført et vellykket arrangement for ungdomstrænerne. Der var 7 deltagere og vi hyggede os med go-cart, bueskydning og en god middag forberedt i fællesskab. Tak til bestyrelsen for tilskud til arrangementet!

Der er 62 ungdomsspillere pt. og der kommer hele tiden nye til – især på de yngste hold.

Vi arbejder hele tiden på at skabe en god overgang til seniorholdet for de bedste ungdomsspillere. Især Rasmus gør en stor indsats her i forhold til at spotte de dygtigste spillere og få dem gradvist integreret på seniorholdet. Det er vigtigt for at fastholde disse spillere.

Vi har ét ungdomshold tilmeldt i årets holdturnering. Det er et U11-hold, og de ligger i øverste halvdel af deres pulje efter de første fire holdkampe. De er meget glade for at være ude og spille kampe og går op i det med liv og sjæl. Vi taler med ungerne om, hvordan man er en fair spiller, hvordan man kan støtte sine holdkammerater og hvordan man både taber og vinder kampe på den bedste måde.

 

MOTIONIST

Det ville stadig være dejligt med flere spillere på motionistholdene. Især Motionist 1 og 3.

Nogle spillere på Motionist 2 har tidligere været glad for at have en træner på noget af tiden. Jan kigger på, om det kunne være muligt at indføre det igen.

 

SENIOR

Der er fin aktivitet på seniorholdet. Holdet spiller igen i år i Serie 2 og har haft nogle tætte kampe, men ligger i nederste halvdel af sin pulje.     

 

EVT.

Der er udskiftning i ledelsen af hovedbestyrelsen. Både formand, næstformand og kasserer træder tilbage. Gert stiller op som repræsentant for badmintonklubben.

Vi afholder Klubmesterskaber den 22./23. april 2023. Jørgen skriver til Flemming og booker hal og cafeteria.

Vi skal huske medlemmerne på, at vi har en rabataftale for medlemmer hos Flügger i Espergærde Centret. Sarah skriver mail ud til alle medlemmer.