Badminton er en sjov og sund sport - I EIF-badminton forenes sport med samvær og fællesskab.


På hjemmesiden kan medlemmer og interesserede søge information om klubben og følge med i, hvad der sker i EIF-badminton. Du kan også finde praktiske oplysninger og nyheder.


Er du klar til at spille badminton i 2024?

Der er fortsat plads på de fleste af vores hold både for børn, unge og voksne. Ligesom vi også har ledige baner til baneudlejning. Der er åbent for tilmelding for nye medlemmer, se fanerne "Holdtilmelding" og "Baneleje".

 

Har du lyst til at spille badminton? Så har vi holdet til dig!

Kig på hjemmesiden under ”Om os” -> ”Vore hold” og så Motionistafdelingen. Kontakt også blot en af vore holdformænd så vil de hjælpe dig med at finde det rigtige hold.

 

Er du tidligere ungdoms- eller motionistspiller der gerne vil i gang igen – så har vi helt sikkert holdet der passer til dig


NB til nye banelejere tirsdag i Grydemosehallen - I skal henvende jer til Gunvor Hjarding pr mail Bane@eif-badminton.dk for information om adgang til hallen2022-04-30 

SHOP'en er åben 
Vi tilbyder igen en klubtøj serie fra FZ FORZA - denne gang fra deres kollektion spring/summer 2022. 

Bemærk at Espergærde badminton kun hjemtager præcist det tøj vore medlemmer bestiller. 

Da vi ikke har noget lager kan vi selvfølgelig ikke garantere mod udsolgte emner hos FZ FORZA. Da tøjet leveres med tryk (Espergærde badminton - og eventuelt navn) kan det desværre ikke returneres. 

FZ FORZA forventes at kunne levere serien til de kommende 2 sæsoner fra forår 2022 

Vi samler bestillinger fra medlemmerne i nogle puljer til samlet levering - første levering skal bestilles inden 1. juni 2022 og der forventes levering i starten af efteråret 2022. 
 
Du afgiver betalings informationer ved bestilling, men vi trækker selvfølgelig først pengene fra din konto når du får tøjet leveret. 
Hvis der er noget af din bestilling som FZ FORZA ikke kan levere, kontakter vi dig. Derpå annulleres din bestilling og du skal lave en ny bestilling der kun dækker de varer der kan leveres. Vi har i øvrigt lavet en lille PDF med nogle af de vigtigste oplysninger i forbindelse med bestilling og levering – denne hedder ”SHOP info” og den ligger under punktet ”OM OS”.

BEMÆRK: Hvis man ønsker et personligt navn på T-shirten kan man i feltet ”Indtast navn”, indtaste maksimalt 10 karakterer inklusive mellemrum – dette er ikke påkrævet. 

Når vi modtager tøjet får du en mail med information om hvor og hvornår tøjet kan afhentes. 

Vi beder om at tøjet hentes straks.       
Seneste nyheder:
          
 Hjemmesiden
Velkommen til Espergærde badmintons hjemmeside.
Selv om vi har gjort os stor umage med at lave en informativ hjemmeside, er vi klar over at der kan være oplysninger man mangler eller enkelte ting der ikke fungerer helt som vi - eller Klubmodul der har leveret den professionelle hjælp omkring hjemmesiden - forventede.
Vi beder jer bære over med eventuelle fejl - og nok så vigtigt fortæl os hvis der er informationer der mangler eller noget ikke virker.
 
Hvis du har henvendelser angående hjemmesiden kan du bruge  webmas@eif-badminton.dk.
 
 
             
 

Kalender

Sponsorer