Badminton er en sjov og sund sport.

I EIF-badminton forenes sport med samvær og fællesskab.

På hjemmesiden kan medlemmer og interesserede søge information om klubben og følge med i, hvad der sker i EIF-badminton.
På disse sider kan du finde såvel praktiske oplysninger som nyheder om afdelingen og i særdeleshed om dens medlemmer.

            

2021-08-10 Der er nu åbnet for tilmelding for nye og "gamle" medlemmer til hold og baner til badmintonsæson efterår 2021 til forår 2022
Dette sker under punktet "Holdtilmelding" hhv. "Baneleje" 

Du skal først oprette en profil og derefter logge ind i systemet med dine brugeroplysninger & password - herefter kan du tilmelde dig de viste ledige hold og baner.
Bemærk at -du er ikke tilmeldt et hold eller en bane før du har betalt ved tilmeldingen. Når betalingen er sket modtager du en kvittering på den mailadresse du har angivet under din profil.

Vi glæder os til at se jer på banerne
Venlig hilsen
Espergærde badminton 

2021-08-09 Tilmelding til badmintonsæson efterår 2021 til forår 2022
- for nye medlemmer

Vi åbner i morgen tirsdag den 10. august 2021 kl 20:00 for tilmelding for nye medlemmer for både ungdomshold, motionisthold og for banespillere.

Man skal oprette en personlig profil på denne hjemmeside med fødselsdato og kontaktoplysninger før man kan tilmelde sig.
For banespillere skal der laves en profil for hver spiller (2 eller 4 personer) der spiller på banen.

Profiloplysningerne bruges til aldersoprykning på ungdomshold samt til underretninger (har desværre været meget aktuelt pga. Covid-19) - og du modtager kvitterings og nye tilmeldingsmail på den mailadresse du angiver i din profil.

Derudover henviser vi til  punktet Privatlivspolitik (GDPR) - findes under punktet "OM OS" på hjemmesidens forside.

Venlig hilsen
Espergærde badminton 

 

2021-07-23 Tilmelding til den ny sæson efterår 2021 til forår 2022 

Kære medlemmer

Nu starter vi udsendelse af  informations og tilmeldings mails til medlemmer i sæson 2020 til 2021

Indenfor de nærmeste dage udsender vi en mail med informationer om den kommende sæson til alle der har været medlem i sæson 2021 til 2022.
Informationerne findes i en PDF-fil i mailen.

Efterfølgende udsendes en mail med det personlige tilmeldingslink du skal bruge for at tilmelde dig det hold eller den bane vi har tildelt dig ud fra dine tidligere tilmelding - og for ungdom ud fra alder.

Tilmeldings fristen er den 7. august 2021 - vi vil snarest muligt herefter åbne for tilmelding for nye hold- og banespillere.

For nuværende medlemmer er det altså vigtigt at man tilmelder sig inden tilmeldingsfristen hvis man fortsat vil sikre sige sin tildelte plads.

Den nye sæson starter i uge 33  - det vil sige i ugen fra den 16. august 2021.
Den nye sæson slutter den 31 maj 2022.

Vi vil her på hjemmesiden under "Seneste nyheder"oplyse hvornår de forskellige informationsmail og tilmeldingsmail udsendes 

Corona situationen:

Vi håber inderligt at vi med kan komme tilbage til mere normale tilstande mht. Corona restriktioner både for træning, holdkampe og det sociale klubliv.

Vi holder fortsat øje med udviklingen i Corona situationen - og ligesom i de seneste sæsoner er det nødvendigt at vi alle overholder alle vejledninger og retningslinjer fra de relevante myndigheder.

Venlig hilsen

Espergærde badmintons bestyrelse            
            

                

 

            
Seneste nyheder:
           
 
 
 Hjemmesiden
Velkommen til Espergærde badmintons hjemmeside.
Selv om vi har gjort os stor umage med at lave en informativ hjemmeside, er vi klar over at der kan være oplysninger man mangler eller enkelte ting der ikke fungerer helt som vi - eller Klubmodul der har leveret den professionelle hjælp omkring hjemmesiden - forventede.
Vi beder jer bære over med eventuelle fejl - og nok så vigtigt fortæl os hvis der er informationer der mangler eller noget ikke virker.
 
Hvis du har henvendelser angående hjemmesiden kan du bruge  webmas@eif-badminton.dk.
Hvis det handler om oprettelse af profil - Login - eller tilmelding på nuværende hold og baneleje beder vi om at du lige kigger under "Vejledninger" først - der findes nemlig ret udførlige vejledninger.
 
Venlig hilsen
EIF-badmintons bestyrelse
 
 
            
 

Kalender

Sponsorer