Referat af bestyrelsesmøde i EIF badminton afdelingen tirsdag den17.09.2024

Referent Gunvor

Udsendt oktober 2024

Deltagere: Morten Hansen-Nord, Peter Thomsen, Sarah Roloff, Magnus Broundal, Rasmus Otzen, Bent Bruun, Sebastian Ipsen, Jørn Jensen og Gunvor Hjarding

Dagsorden:

  1. Orientering fra formanden
  2. Orientering fra afdelingen
  3. Opfølgning på opgaver fra sidste bestyrelsesmøde
  4. Økonomi
  5. Eventuelt, herunder
  1. Status på klubtrøjer og praktik omkring levering
  2. Status på motionist 1 og 2 vedr. tilbud om mandagstræning
  3. Tilbud til 18-25 årige nye spillere

Ad1)

Morten havde været til møde i hovedforeningen og kunne berette at der ikke er noget nyt omkring vores betaling af hal leje, så vi fortsætter uændret.

Vores halinspektør Søren Juul har sammen med Espergærde Idrætsforening stået for et arrangement  i  hallen, i forbindelse med EM i fodbold, det gav et mindre overskud til Idrætsforeningen.

Der er ansat en ny forpagter til cafeteriaet oppe ved fodbold på Gymnasievej. Han hedder Oliver og han skal sammen med Søren stå for diverse arrangementer her i Hallen.

Der er endnu ikke fundet et andet revisionsfirma til revision af EIF’s regnskaber så indtil videre er det stadigvæk Aaen og Co.

Det ville måske være en nemmere og billigere revision, hvis alle 12 afdelinger brugte det samme administrationssystem.

Der er stadigvæk ikke en endelig beslutning om hvorledes de 300.000 kr. som EIF har fået af Egegårdens venner skal udloddes. Det bliver nok noget med en puljeudlodning til ungdomsafdelingerne baseret på konkrete ansøgninger og således at kapitalen over en årrække blev udloddet tillige med det løbende overskud. Den oprindelige tanke om at man kun skulle udlodde et afkast giver inden mening..  

Så er der en del af os fra bestyrelsen, der har været ude at dele EIF’s brochure ud omkring hvilke idrætsforenings tilbud, der er her i Espergærde.


Ad2) 

Ungdom) 

Iflg. Sarah er der 38 ungdomsspillere tilmeldt Mange har været til prøvetræning.

Der er tilmeldt 2 hold et U11 og et U15 begge mixhold med 4 spillere. Der mangler 1 holdleder.

Der skal afholdes et event den 8. november 2024 noget DGI står for, fortæring og træner betales af DGI vi stiller hal til rådighed. Det hedder Fjer og Fortnite.

Senior) 

Iflg. Rasmus går det op og ned til træningen ,der er 14 tilmeldt, der er 4 nye herrer men  der mangler damer. Det er svært at stille hold med kun 1 dame til holdkampe. Der er tilmeldt 1 turneringshold i SEN serie 2.

Motionist 1)

Iflg. Magnus er der kommet et par nye herrer, men der er også plads til flere. Det er en succes med Per Juhl, der kommer og som er træner en gang om måneden. Der er tilmeldt 1 turneringshold i MOT Mesterrækken 4+2 ESP 1.

Motionist 2) 

Iflg. Bent er der ikke så mange til træning endnu, men der er tilmeldt 1 turneringshold MOT 4+2 ESP 2.

Motionist3)

Iflg. Gunvor mangler der nogle flere spillere på morgen holdet , håber på den lille EIF-brochure kan få nogle op af stolene.

Baneleje i Grydemosehallen og Espergærdehallen) 

Iflg. Gunvor er der kommet flere nye spillere, men der er stadig ledige baner begge steder. Svar fra kommunen vedr. adskillelse i Grydemosehallen udestår stadigvæk.

SoMe)

Sebastian har fået sendt flere informationer, det er så godt.

Magnus og Sebastian skal huske at koordinere udsendelse af informationer på hjemmesiden og andre SoMe.

Andet)

Peter har fået til opgave at deltage i et udvalg under Espergærde Idrætsforening omkring fremtidige visioner for EIF, hvis kommunen pludselig kommer til penge, hvilke ønsker kunne vi så have.

Ad3)

Se under ad5 a) eventuelt

Ad4)

Jørn omdelte oversigt over regnskabet 2024 dateret 16.september 2024.  Jørn gennemgik regnskabet og det ser fint ud. Der forventes flere indtægter omkring kontingent og baneleje. Der følges op på manglende kontingent indbetalinger.

Ad5 a)

Bent har fået en fin aftale med RSL omkring bolde og nyt klubtøj. Bent havde en trøje med, den er så fin.

Det blev besluttet at alle holdspillere vil få gratis trøjer, som der skal spilles i når der er holdkampe.

De vil blive betalt af sponsorpenge og et tilskud på 5.000kr.  fra RSL til frit køb i forbindelse med vores aftale.

Der vil fra RSL blive givet 100 drikkedunke, som vi kan bruge i forbindelse med klubmesterskaberne eller andet.

Der vil blive mulighed for at købe trøje, shorts, skirts, lange bukser og jakker til gode priser. Det vil også blive muligt at få navn på trøjen ligeledes til rimelige penge. Alle bestillinger skal foretages på RSL’s hjemmeside, vi vil få et link dertil.

Vi vil modtage 300 trøjer ultimo september i blandede størrelser.

Ad5 b)

Iflg. Bent er det blevet ordnet hvem fra motionist 2, der må komme og være med til træning med motionist 1.

Ad5 c)

Vi har i øjeblikket ikke rigtig noget tilbud til aldersklassen de 18-25 årige. Vi arbejder videre med et forsøgstilbud for denne målgruppe. Denne opgave er måske noget for en af de unge trænere.


Næste møde aftalt til næste år 17. januar 2025 – hos Morten