Badminton er en sjov og sund sport.

I EIF-badminton forenes sport med samvær og fællesskab.

På hjemmesiden kan medlemmer og interesserede søge information om klubben og følge med i, hvad der sker i EIF-badminton.
På disse sider kan du finde såvel praktiske oplysninger som nyheder om afdelingen og i særdeleshed om dens medlemmer.
 
 
Indkaldelse til generalforsamling i Espergærde badminton den 26.03.2019 findes under nyheder og i kalenderen.
 
Indvitationer til klubmesterskab 2019 findes som link under topmeny punktet "OM OS". 
 
Foråret er forhåbentlig snart på vej.

Bestyrelsen håber at dette varsler lysere tider for badminton og for hele idrætslivet i Espergærde.

Som de fleste nok ved fra dagspressen er der indgået en aftale om at vi indtil videre kan benytte Espergærdehallen.

Det er vi rigtig glade for, da vi ikke kan se noget alternativ for at opfylde behovet for halkapacitet i Espergærde uden Espergærdehallen.

Derudover er Espergærdehallen det eneste sted, hvor der er mulighed for at have tilskuere ved afvikling af idrætsstævner og begivenheder.

Vi ser frem til at der gerne så hurtigt som muligt kommer en permanent aftale.

 

Derudover er det glædeligt at der endelig er fundet en løsning på låsesystemet for Grydemosehallen, hvor adskillige banespillere har oplevet at være låst ude fra træningen, fordi låsesystemet ikke har fungeret optimalt.

Bestyrelsesformanden har gennem lang tid ligget i intens dialog med Helsingør kommunes administration af hallerne om dette, og tilbagemeldinger fra Grydemosens banespillere fortæller at det nu endelig fungerer.

 

Hen over foråret fortsætter holdturneringen, hvor vi selvfølgelig opfordrer alle til at komme ned i Espergærdehallen til klubbens hjemmekampe.

Vi kan se at der allerede er flere der finder dette interessant, og spillerne fortæller at det er meget inspirerende når man spiller for et hjemmebanepublikum - og der er stadigvæk gratis adgang.

 

I løbet af foråret afvikler vi som sædvanligt vores generalforsamling. Badmintonafdelingen fungerer rigtig godt så benyt lejligheden til at tage en snak med hele bestyrelsen om hvad der kan gøre at det kommer til at fungere endnu bedre.

 

Ligeledes kommer i foråret - også som sædvanligt - klubmesterskaberne.

Det er her vore spillere for alvor kan måle sig mod hinanden. Dette resulterer altid i intense dueller på banen - og god sportsånd både indenfor og udenfor banen.

Vi opfordrer så mange som muligt til at stille op ved klubmesterskaberne. Jo flere der deltager, jo bedre turnering kan turneringsledelsen lave. Dette gælder både på antal kampe i rækkerne og styrkefordelingen i rækkerne.

I år er der takket være Fiskeboden på Espergærde havn som arrangerede Banko til fordel for vores ungdomsafdeling, flere penge til præmier i ungdomsrækkerne.

 

Vi forventer også at der til klubmesterskaberne vil blive mulighed for at se på nyt klubtøj, samt at foretage bestilling og betaling via hjemmesiden.

 

Til slut vil vi endnu en gang opfordre jer til at sikre at jeres profil er opdateret med de rigtige oplysninger (især mailadresse og fødselsdato) således at I fortsat kan modtage mails fra os, og således at ungdomsspillerne kan blive korrekt fordelt på holdene til den ny sæson.


Venlig hilsen
Espergærde badmintons bestyrelse 

  
Seneste nyheder:
           
 
 
 Hjemmesiden
Velkommen til Espergærde badmintons hjemmeside.
Selv om vi har gjort os stor umage med at lave en informativ hjemmeside, er vi klar over at der kan være oplysninger man mangler eller enkelte ting der ikke fungerer helt som vi - eller Klubmodul der har leveret den professionelle hjælp omkring hjemmesiden - forventede.
Vi beder jer bære over med eventuelle fejl - og nok så vigtigt fortæl os hvis der er informationer der mangler eller noget ikke virker.
 
Hvis du har henvendelser angående hjemmesiden kan du bruge  webmas@eif-badminton.dk.
Hvis det handler om oprettelse af profil - Login - eller tilmelding på nuværende hold og baneleje beder vi om at du lige kigger under "Vejledninger" først - der findes nemlig ret udførlige vejledninger.
 
Venlig hilsen
EIF-badmintons bestyrelse
 
 
            
 

Kalender

Sponsorer